2014-12-08 09:08:58• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Hívja meg a barátait is vacsorára

Napi horoszkóp december 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyében áll, de mielőtt ennek az anyagi előnyeit élvezhetné, túl kell lennie a mai napon, mert a bolygó a Plútó szembenállásába fog kerülni. Ez pénzügyi sakk-matt helyzetet teremt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Rák jegyében áll, új erőt kölcsönöz önnek, úgy érzi majd, hogy egészen más ember lett. Délután, amikor a Hold kapcsolatba lép az Uránusszal, nagyszerű ötletek jutnak majd az eszébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Mars kellemes fényszöget vet az Ikrek jegyére, így a hétfőt teljes lendülettel kezdheti. Most kell megmutatnia, hogy mit tud, de ezzel egy időben belátónak és kompromisszumra késznek is kell lennie. Ez nem könnyű helyzet, de a végén nagyon büszke lehet magára. Nagy jutalmakra van kilátása.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma a Rák jegyében áll, és egy csapásra más szükségletei kerülnek előtérbe. Evés, ivás, szép ruhák, csacsogás a kollégákkal, találkozó a barátokkal: tegye minél kellemesebbé a mai napját!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma kísértésbe hozhatják a bolygók, lehet, hogy valaki megpróbálja majd rábeszélni valamire, ami nem tetszik önnek. Ha rossz érzése van, utasítsa el az ajánlatot, és ne engedje magát kétes dolgokba belevinni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Rák jegyében marad, de kora délután másfél órás szünetet tart, ezalatt ne menjen bevásárolni. Este a Merkúr megváltoztatja pozícióját. Ne tervezzen sokat erre az estére, mert fáradt lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Már kora reggel aktív lesz, mert az Uránusz kapcsolatba lép a Merkúrral. Ez a nap az öné és a kedvteléseié: olvasson, találkozzon a barátaival, menjen el sétálni. Ma a bolygók támogatják abban, hogy kellemesen teljen az idő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kissé álmatagon kezdődik a hét, van ideje belerázódni a hétköznapokba. Ma minden megerőltetést kerüljön el, egyszerűen tegye csak azt, amit szívesen tesz és ami ellazítja. Ha este meghiúsul egy találkozó, azt ne vegye személyes sértésnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a 8. Napházban áll, ez gyengíti önt, és hajlamossá teszi a fertőzésekre. Ha nem múlik egy-két napon belül a náthája, mindenképpen keresse fel a háziorvosát. Pihenjen sokat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma ne kezdjen új feladatba, és halassza a döntéseket is későbbre. Vigyázzon az egészségére: ha szeles időben kell gyalogolnia, gombolja össze a kabátját, és vegyen sálat. Egy váltózuhannyal erősítheti az immunrendszerét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Rák jegyében, a Mars pedig a Vízöntőben áll. Érzékinek ígérkezik ez a nap. Hívja meg a barátait is vacsorára, és töltsenek együtt egy kellemes estét. A Jupiter pompás éjszakát ígér a kedvesével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Rák jegyében álló Hold kényelmessé teszi, ma bizonyára örülne, ha mások végeznék el ön helyett a munkát, vagy legalábbis annak nagy részét. Szerencsére a Jupiter most mindenből sokat ad, még a szabadidőből is.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: